• Doe een gift
  Mis en ligne le 25 avril 2017 - Dernière modification le 25 avril 2017

  Wenst U ons te ondersteunen door een jaarlijkse/maandelijkse gift te doen ?

  1. Fiscaal voordeel in België

  Onze vereniging Genres Pluriels VZW is erkend door de FOD Financiën (Belgisch federal niveau) opdat de aan ons gedane giften fiscaal aftrekbaar zouden zijn. Aftrekbaarheid geldt voor alle giften voor een bedrag vanaf 40,00 EUR (dit kan ook gecumuleerd over het jaar). Voor elke gift van een (eventueel gecumuleerd) bedrag van minimum 40 EUR per kalenderjaar ontvangt U een fiscaal attest die U toelaat om van een vermindering van de personenbelasting te genieten, gelijk aan 45% van het bedrag van uw gift. Anders gezegd, wanneer U een gift doet van 40,00 EUR, kost het u netto slechts 22,00 EUR.

  2. Kontakteer ons

  Gelieve, voordat U uw gift uitvoerd, ons een mailtje te sturen aan contact@genrespluriels.be met vermelding van uw volledige gegevens, zodat we U meer informatie kunnen bezorgen per e-mail, telefoon of post.

  3. Betaling van de gift

  Via Paypal

  Om via Paypal een gift te doen, volstaat het om de onderstaande “Doe een Gift” knop aan te klikken, die u automatisch op een beveiligde Paypal pagina zal brengen, om daarna de instructies te volgen.

  Eenmaal de transactie uitgevoerd is, zullen volgende persoonlijke gegevens ons door Paypal doorgestuurd worden : de naam, voornaam, postadres en e-mail van de schenker, evenals het bedrag van de gift. Deze informatie zal in geen geval door de vereniging gebruikt worden, noch worden doorgegeven aan enige organisatie, deze hebben enkel tot doel de giften te beheren.

  Per bankoverschrijving

  Triodos Bank  - Hoogstraat139/3, 1000 Brussel
  IBAN : BE94 5230 8026 1414
  BIC/SWIFT : TRIOBEBB
  Rekeninghouder : Genres Pluriels VZW
  In de mededeling : naam + voornaam + adres + e-mail + « gift »

  Wij danken u voor uw steun !

  Alle inlichtingen :
  contact@genrespluriels.be


 • Statistiques du site

  • Visites:

   0 visiteur(s) connecté(s)
   573 visiteurs par jour
   531.570 visiteurs depuis le début

  • Publication:

   690 Articles
   69 brèves
   101 Sites référencés